La seva tranquil·litat no té preu
Assegurances i serveis jurídics per a particulars i empreses

Assegurances

familia

Per a la seva família

El primer instint quan es crea una familia, és de protegir-la dels imprevistos que puguin pertorbar la seva estabilitat i felicitat que amb quasi tota seguretat es donaran al llarg de la seva vida, però a Santesmasses&Santesmasses vetllem perquè el seu impacte sigui el menor possible tot oferint-li solucions adaptades a les seves necessitats de protecció; mantenint el contacte amb vostè per adaptar-les als possibles canvis i estarem disponibles per atendre els seus dubtes o inquietuds.

La seva salut

Si per vostè es el mes important, oferim diversos nivells de prestacions segons les seves necessitats.

La seva vida

Si li preocupa la estabilitat econòmica dels seus en cas de incapacitat o mort, o be té crèdit o hipoteca i vol que quedi pagada en els mateixos casos, trobarem la solució adaptada a les seves obligacions.

Fins i tot per els moments en els que no hi és per tramitar res i necessita que algú ho faci per vostè, tenim la assegurança que s’ocupa de tot.

Els seus viatges

Si viatja i vol que els imprevistos (transports, documentació, accidents, malalties o defunció) siguin solucionats amb eficàcia parli amb nosaltres.

llar

Per a la seva llar

Tant si viu a un pis, casa o xalet, com si es de la seva propietat, de lloguer o lloga, trobarà el que necessita en cada cas.

Nomes ens ho ha de demanar.

comunitat

Per a la seva comunitat de propietaris

A vegades una bona convivència entre veïns depèn de tenir l’assegurança adient per donar solució als petits o grans danys i averies que es presenten a tots els edificis tard o d’hora i posen a prova la bona convivència.

Trobar l’assegurança correcta i a bon preu serà mes fàcil del que imagina.

vehicles

Per als seus vehicles

Perquè no és el mateix si el seu vehicle és nou o té 5 anys o més,

Perquè no es el mateix si en fa un ús intensiu o fa pocs quilòmetres,

Perquè en el cas de tenir un accident li proporcionem un taller de confiança i un vehicle de substitució si viu a Lleida,

Perquè fem seguiment dels tràmits del seu sinistre, Perquè li revisem el seu vehicle, li netegem i li aspirem abans del lliurament,

Deixi’s aconsellar pel nostre equip d’experts i trobarà la millor relació entre serveis i preu.

Automòbils

Una assegurança eficaç i un/a bon/a conductor/a son la combinació perfecta, però no sempre es així i en ambdós casos estem preparats per oferir-li una solució satisfactòria.

Motocicletes o ciclomotors

Cal protegir el mes vulnerable de les carreteres i ciutats, té elecció i l’ajudarem a fer-ho.

Microcotxes

Cada vegada hi ha més microcotxes a les nostres ciutats i pobles, però encara son assegurances que necessiten d’un assessorament professional per evitar sorpreses desagradables.

Tractors

A “la seva corredoria” trobarà l’assegurança que cerca, i si ho necessita amb substitució de llunes i vidres a domicili.

negoci

Per al seu negoci

Comerços, oficines i pimes.

Cada negoci és un món en si mateix i cal protegir-lo amb el millor assessorament ja que sol ser la seva principal font d’ingressos.

A Santesmasses&Santesmasses ho trobarà.

negoci

Per a professionals i autònoms

Com sap, una bona assegurança de responsabilitat civil es crucial, ja que protegirà el seu patrimoni o el de la seva empresa i les bones relacions amb els seus clients, inclús davant reclamacions infundades o dels seus empleats.

Tant si és un manetes com si és un especialista, la seva protecció es vital per no haver d’aturar la seva activitat.

I si el que necessita es donar valor a les remuneracions i protegir la salut del seus empleats a l’hora podrà fer-ho amb una assegurança col·lectiva de salut adaptada a les característiques del seu negoci.

Freqüentment, la sinistralitat laboral precisa de solucions per incapacitats temporals o permanents i hospitalitzacions que no poden convertir-se en un problema per al seu negoci, tant si té que contractar una substitució com si vol protegir els seus ingressos mentre no pot treballar.

Li facilitem solucions per a cada situació.